PERMANENT MAKE UP

Permanent Make-up

& Kosmetisk tatuering

Eyeliner • Ögonbryn • Läppkontur • Kamouflage

Permanent Make-up och Kosmetisk pigmentering – med över 20 års erfarenhet!

Permanent makeäup är en behandling där pigment inplanteras i de övre lagren av dermis. Denna konstform har utövats i hundratals år.


Kosmetisk tatuering ger en diskret förbättring och förändrar läppkonturer och läppfärg, övre och nedre eyeliners och ögonbryn. På senare år har kosmetisk pigmentering blivit flitigt använt som kamouflagemetod såsom areole-pigmentering, vitiligo och ärr vid hårfästet.Permanent Make-up

Eyeliner

En eyelinerbehandling som framhäver ögonfranslinjen och formen på dina ögon. Tjockleken och färg kan variera beroende på önskemål. Pigment sätts på nära franslinken för att få en naturlig look.

Ögonbryn

Permanenta ögonbryn befriar dig från besvär med att använda ögonpennan.

"Behåll ögonbrynen på" medan du simmar, tränar eller sover. Ingen kan upptäcka var ett hårstrå slutar eller börjar.

En ögonbrynstatuering ger intryck av ett narurligt ögonbryn med hjälp av tatuerade skuggor, bra när man vill förstärka ett tunt ögonbryn.

Kosmetisk tatuering

Läppkontur

Läpplinjer framhäver inte enbart din existerande linje, utan kan också förändra formen på läpparna och kamouflera ärr, som t ex harmynyhet.

Läppförstärkning ökar läpparnas storlek och fyllighet. Förlust av naturlig läppfärg p g a ålder kan åtgärdas med denna behandling. En mycket populär och vacker förändring.

Kamouflage

Andra områden där man kan ha nytta av kosmetisk pigmentering är vid korrigering av ärr-kamouflage.

Dessa områden inkluderar areola-rekonstruktion, vitiligo, brännskadeärr, högt hårfäste, ärr från ansiktslyft ochhudbristningar.